A békásmegyeri állatpatika mögött...

Párommal nagyon állatszerető emberek vagyunk. 13 éve van egy kiskutyánk Milike, aki igazi családtag, nagyon sok szeretetet és örömet ad. Persze mi is hasonlóan érzünk iránta. Szüleink, testvéreink, gyermekeink, de az egész rokonság állatszeretőek.

 

Ezek is megerősítették bennünk az ötletet, hogy állatpatika és eledel boltot nyissunk. Ebben nagy bátorítást adtak családunk tagjai, de állatorvos ismerőseink, barátaink is. Magunk részéről így szeretnénk hozzájárulni a kisállatok (kutya, cica, nyuszi) gyógyításához, jó közérzetük eléréséhez.

 

A végső elhatározást az adta meg, hogy a Békásmegyeri Lakótelep hegyfelőli oldalán, viszonylag forgalmas helyen, más állatpatikáktól távol lehetőségünk volt állatpatikának megfelelő helyiséget találni. A felújítás, korszerűsítés és berendezés után 2019.április 1.én megnyitottuk a MilPet nevű Állatpatika és Eledel boltot. 

 

Ebben a boltban kaphatók gyógyszerek, vitaminok, gyógytápszerek, élősködök elleni készítmények, hygéniai és egyéb kisállattartáshoz szükséges eszközök. A boltban állatorvos és állatorvostan hallgatók adnak tanácsot az érdeklődőknek és vásárlóknak.

 

Szerencsére egyre népszerűbb a bolt, az itt lakó állattartók örömmel fogadták kezdeményezésünket. Minden érdeklődőt, vásárlót továbbra is szeretettel várunk! A bolt természetesen kutyabarát hely. A kedvenceket friss vízzel és jutifalattal várjuk.